(Android) Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! kodē neierobežotu skaitu monētu
Mar 13, 2022 14:21:56 GMT
Post by laetranafolam on Mar 13, 2022 14:21:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē neierobežotu skaitu monētu ▞▞▞
▞▞▞ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! 2022 version ▞▞▞
Tieši tas, kas man bija vajadzīgs, zema līmeņa kanji testēšanas spēle, kas manās mācībās ir nepieciešama. Es arī dažus esmu iemācījies. Man patīk, ka dažreiz kanji ir fonti un dažreiz it kā ar roku rakstīti, lai jūs varētu labāk tos atpazīt dažādos formātos. Esmu ļoti apmierināts ar šo lietotni. Labi padarīts!
Piemērots japāņu ikdienas apmācībai. Es to izmantoju savās ikdienas gaitās.
Tā ir zibatmiņas karšu apguves variācija. Tas ir ātri, viegli un jautri. Man būs jāiet uz augstākiem līmeņiem, lai novērtētu, vai tas ir labs veids, kā mācīties. Pagaidām šķiet, ka tā ir laba lietotne pārskatīšanai.
Tiešām labi, ja vienkārši vēlaties ātri iemācīties kanji simbolus, bet ne triepiena tehniku - ļoti iesaku
Labi, lai pārbaudītu, cik daudz jūs zināt. Briesmīgi, ja gribi mācīties pareizi.
Tātad šī ir vairākas izvēles iespējas, kas nav vislabākā, ja tas ir jūsu vienīgais mācību resurss, taču tajā ir kanji dažādi fonti, tostarp rokraksta fonts, kas ir lieliski piemērots jūsu pārskatījuma papildināšanai citur. Patīk arī vārdu krājuma kontekstuāla apguve.
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Izglītojošas spēles fjjk
Ar spēli viss ir kārtībā, taču tā nav lietotne, kas māca kanji valodu. Ja jūs jau zināt kanji, tad tā patiešām ir tikai pārskatīšanas lietotne. Tajā nav nekas nepareizs, taču, ja vēlaties iemācīties Kanji valodu, šī lietotne nenodrošina šo pieredzi.
Jauka ideja ar ļoti vienkāršu izpildījumu. Tās būtu 4 zvaigznes. Taču daudzām kanji aprakstā trūkst visvienkāršāko, izplatītāko lietojumu, piemēram, miru, ato utt. Tas ir diezgan slikti, lai mācītos.
tas ir jautri!!
Būtu noderīgāk, ja kanji būtu rakstīts arī furiganā, laiks pēc atbildes kanji bija garāks un kad atbilde ir nepareiza, daži padomi to atcerēties. Pieteikums nav paredzēts iesācējiem
Man patīk šī lietotne
Laba lietotne, taču ar roku rakstīto kanji dažreiz ir grūti atšķirt, un dažreiz ir jāpierod pie kanji izskata līmeņa, lai uzminētu, kurš kanji tiek rādīts. Es atklāju vienu kļūdu: 少 nozīmei jābūt "daži", NEVIS "maz", kā tas ir dažiem kaķiem, nevis maziem vai maziem kaķēniem.
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Vzdělávací zfj
lieliski piemērots atpazīšanai, izmantojot fontus
Lieliski
Ļoti jauki, lai sāktu mācības lasīt kanji
Ļoti jauka lietotne kanji vārda uzlabošanai.
jautri un saistoši!
pārsteidzošs
Jauki!
Tik labi, kā es vēlos Paldies
Tā ir laba lietotne japāņu kanji praktizēšanai iesācēja līmenī. Arī labs vārdu krājums. Tas paliek jautri, nepārslogojot jūs ar lasījumiem un tā vietā sniedzot praktiskus piemērus.
Kanji Game - JLPT N5 - by JapaneseMEOW - Jaunākā Versija Android
Jauka izklaide un tiek izmantoti daudzi fonti, lai iepazītos arī ar dažādiem rakstīšanas stiliem. Es mazliet mācos no šīs lietotnes.
Jautra spēle, kas pārbauda daudzas kanji
Jauka lietotne
Es sasniedzu JPLT 2 aptuveni pirms 15 gadiem, bet neesmu sekojis līdzi. Šī lietotne ir lieliski palīdzējusi man atgūt šo līmeni un, iespējams, pacels mani augstāk. Apbrīnojami!
Găsește diferența 1000+ niveluri Puzzle gwon
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Pang-edukasyon ytoa
いいです
Noderīga un ātra mācīšanās un praktisks mācīšanās veids.
Jauks izaicinājums. Tomēr rokraksts kļūst diezgan grūti salasāms. Lūdzu, ļaujiet mums izvēlēties, ar kuriem fontiem testēt.
Lietotnes pakalpojumā Google Play
Tas ir labi, bet, ja mums parādīs dubultā kanji nozīmi, tas būs labāks nekā tagad
Lieliska lietotne...
Piemērots pārskatīšanai, bet ne, ja vēlaties sākt kanji
Kad saņēmu nepareizu atbildi, es nevaru pāriet pie nākamā jautājuma un jāsāk no jauna. Tātad, kāda ir dzīves jēga spēlē, ja jūs nevarat pieļaut nevienu kļūdu.
Ir dažādi fonti, vārdnīca, teikumu piemēri. Lieliska lietotne, viegli lietojama, mazliet aizraujoša. Tā ir lieliska papildu studiju programma!
Jauka un jautra zināšanu pārbaude
Jautri. Vienkārši. Vislabāk, ja jums jau ir zināmas zināšanas par kanji un vēlaties jautru veidu, kā praktizēt.
Šī lietotne ir laba, lai jūs varētu mācīties savam N2 un atsvaidzināt citus. Tāpēc lietotnē izmantotajiem “līmeņiem” nav nekādas ietekmes uz katra kanji grūtības pakāpi. Man patīk, kā rakstīts kanji ir apvienots ar "drukātu" kanji
lejupielādējiet Japanese Mastery Kanji & Vocab apk jaunāko versiju ...
Palīdziet man daudz.
lejupielādējiet 666666666666 pa The Japan Foundation apk jaunāko versiju 1.0.5 android ierīcēm. ... Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game !
Pārāk nejauši, nepārprotami ne iesācējiem, bet tas palīdz, ja vien vēlaties mācīties.
ļoti patīk šī spēle
Rabbits Jigsaw Puzzles is a fun jigsaw puzzle game suit for whole family, PLAY THE BEST JIGSAW PUZZLE GAMES! BECOME THE PUZZLE MASTER! *** FEATURES ***
Pagaidām tas ir patiešām labs kanji atsvaidzināšanai, ko man ir grūti atcerēties.
Domāju, ka šī lietotne joprojām ir izstrādes stadijā. Tikai daži kanji, ne visa informācija, un nav iespēju sākt augstākā līmenī. Citādi gluda un oriģināla lietotne ar daudziem fontiem. Tā turpināt!
Jauki
Ciets ātrs veids, kā iemācīties jums kādu kanji!
Fantastiski