Post by laetranafolam on Mar 13, 2022 13:57:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DuoCards - Jazykové flashcards ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DuoCards - Jazykové flashcards IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada zlata ▞▞▞
▞▞▞ DuoCards - Jazykové flashcards 2022 version ▞▞▞
Co se stalo s malými kartami?
Takhle vypadá skvělá aplikace pro výuku jazyků! Neuvěřitelně chytrý a flexibilní přístup, který dokáže proměnit v podstatě cokoli ve zdroj učebního materiálu, s velkým množstvím učebních metod a úrovní obtížnosti a chytrým algoritmem, který zajišťuje úspěšné učení. Super dobře provedená integrace článků (poskytnutých a volitelných) mě opravdu nutí tleskat a gratulovat vývojářům, génie. Výborně a děkuji!
Je dobré, možná mohou udělat aplikaci hladší
Super
Aplikace je pevná. Existuje spousta aplikací pro kartičky a jediná věc, kterou vidím, že tato přidává, je možnost vytvářet zpravodajské karty kopírováním textu a sdílením textu s aplikací pomocí funkce sdílení Androidu. Kromě toho je to vaše typická aplikace flashcard. Reklamy jsou časté, ale nepovažuji je za dráždivé. Bohužel jediný způsob, jak přejít bez reklam, je zaplatit předplatné, což odmítám udělat. Jsem ochoten platit jednorázově, ale ne měsíční.
Úplně mi to změnilo španělštinu díky tomu že poslouchám rodilého mluvčího a můžu si tam dát své vlastní slovíčka je to super
pěkný
Nejlepší aplikace pro karty, kterou jsem kdy použil. Křížová platforma. Dobré algoritmy. Výroba a stažení. řeč, psaní, obrázky, sluch...
Je to velmi dobrá aplikace, přeji vám, abyste uživatelům umožnili změnit obrázek odpovídající slovu.
Super odporucam
DuoCards - Language Flashcards Education lek
perfektní
To je to, co hledám!!! Je to skvělé, když se chcete naučit slovní zásobu pomocí svých oblíbených videí!!! Nebudu ztrácet čas s touto aplikací. Děkuji
Super appka na procvičování jazyku
Tato aplikace je tak dobrá pro učení se nové slovní zásoby, moc se mi líbí 💜💜💜
Velmi užitečná aplikace. Raději bych ale studoval 100% v angličtině a neviděl překlad slov.
Je to docela zabugované. I když to slovo napíšu správně, často to říká, že ne. Myslel jsem, že se rozlišují velká a malá písmena (což je samo o sobě hloupé), ale stále to říká, že jsem to napsal špatně, i když s tím počítám. Také je to docela zpoždění, jen o několik milisekund, ale celkový pocit je docela frustrující při použití.
Moc se mi to líbí
Zatím skvělá aplikace pro interakci s cizím jazykem a zároveň dělat pokroky a bavit se!
Velmi spokojeni s touto aplikací, tak užitečná, že za ni ochotně platím👍🏻
(španělsko-česky) Nesmysl nalezený v prvních 50 kartách: El amigo neznamená 'Ahoj můj příteli', jak říká aplikace. escuchar(poslouchat) neznamená oir (slyšet); amor (laska) neznamená amar ; estudiar(učit se) neznamená estudio (studie) gustar (jako/líbit se,)neznamená como (as/jako),ver(viz/vidět) neznamená reloj (watch- hodinky). Tato aplikace idiotsky překládá Španělsko-engl-čeština. Trojité chyby. Vybírat peníze za falešný překlad je podvod. Chtějte peníze zpět!
Lep's World Arkada dqz
Líbí se mi uživatelské rozhraní a způsob, jakým znovu objevuje slovní zásobu, se kterou jste měli v minulosti potíže. Je to fantastický nástroj pro zapamatování. Bohužel jsem zjistil, že HODNĚ veřejně dostupných španělských kartiček je úplně špatných nebo jim chybí přízvuk atd., takže aplikace odvedla skvělou práci a pomohla mi zapamatovat si spoustu nesprávné slovní zásoby. ☹️ Bylo by fajn, kdyby se daly sady karet úředně ověřit nebo tak něco, aby uživatelé věděli, zda jsou informace platné.
Miloval jsem to. To je to, co jsem potřeboval, poskytuje skvělé a bezplatné funkce. A přidat je také vzácné, když se naučíte jakýkoli jazyk.
Fantastická aplikace pro studenty jazyků. Má však příliš mnoho invazivních reklam. Jsem na pokraji mezi přihlášením k odběru a odinstalací.
Jaká dokonalá aplikace, opravdu ji miluji
Dobrá aplikace pro učení.
Toto je nejlepší aplikace pro karty všech dob. Mnohem lepší než jakákoli jiná aplikace, kterou jsem zkoušel, Quizlet, Anki, Lexilize Flashcards... DuoCards je to pravé. Prémiovou verzi jsem dostal pár hodin po jejím získání. Stojí za každý cent. Nemůžu to přeprodat. Generuje zvuky a vizuální vodítka, abyste si co nejlépe zapamatovali slova, která se snažíte naučit. Je to úžasné!!!! Vše, co očekávám od aplikace flashcard 💯
Ráda bych dala 5 hvězd, protože mi systém učení v této aplikaci přijde mnohem lepší než na duolingo. Bohužel poslední dobou, ačkoli mám zaplacené roční předplatné, aplikace hrozně zlobí a padá. Hlásí špatně připojení k internetu a nechce se načíst, i když internet mám - ať už jsem na WiFi nebo datech, stále problém s připojením i když mám plný signál nebo 4G. Z toho důvodu hvězda dolů. Až se tento Bug spraví, ráda dám 5 hvězd.
Skvělá aplikace, ale používání aplikace má omezení
DuoCards - 言語フラッシュカード 教育 chir
Aplikace se nenačítá, děje se to již několik týdnů
Tato aplikace opravdu předčí vaše očekávání. Vyzkoušel jsem mnoho aplikací s konceptem kartičky a čtení článků. Tohle je zatím nejlepší. Velmi dobrá rovnováha mezi snadností použití a funkcemi.
Je velmi nepříjemné, že vždy vidíte horní část karty. Nejprve bych rád viděl slovo ve svém jazyce a teprve potom v jazyce, který se učím
Zdarma můžete přidat pouze 20 slov najednou, je to opravdu problém, když chcete přidat seznam voc
Snil jsem o aplikaci flashcard, která mi umožňuje učit se slova přímo z textu, a překvapivě jsem našel tuto aplikaci. Mohlo by to však být ještě lepší
Jajakallah khoir
TOTO JE NEJLEPŠÍ APLIKACE, KTEROU JSEM KDY VIDĚL. Je tak snadné a pohodlné učit se nová slova. Tuto aplikaci používám pouze 1 den, ale líbí se mi a doporučuji! Děkuji za tuto skvělou aplikaci pro učení se novým jazykům, doufám, že tato aplikace bude slavná (nevim, proč stále není slavná)
Líbí se mi to, protože se stále můžete učit anglicky bez placení, zkrátka existují kurzy zdarma.. Nevadí mi reklamy, které se zobrazují.
Tato aplikace působí jako verze aplikací flashcard ve stylu duolingo. Ve skutečnosti má systém učení, který vám pomáhá. Začal jsem zdarma, ale poplatek za předplatné je VELMI levný, takže se mi to opravdu líbilo a hned jsem dostal placenou verzi! Jak úžasné. Tak levné. Jedna informace, kterou tato recenze postrádá, musí být ta, že vlastně nevím, jestli ta bezplatná ver. Je to dobré nebo ne, protože jsem téměř okamžitě začal používat placenou verzi. Ale placená verze je opravdu levná.
Je to pěkná aplikace na učení
Toto je zatím nejlepší aplikace pro výuku jazyků. Opravdu úžasné!
Skvělá aplikace
Zatím nejlepší aplikace na angličtinu kterou jsem měl.
Velmi solidní aplikace, hodně pomáhá při učení nových slovíček
Zatím jsem spokojená ale doufám, že se to po nějaké době nebude muset platit
Tato aplikace na učení slovní zásoby (využívá metodu kartičky) je něco jako splněný sen. Slovo vidíte, slyšíte, z nabídky si můžete doplnit jeho fungování ve větě (nebo si připsat vlastní). Senzace! Děkuji. 🙂
Buena
Měl by existovat způsob, jak tutoriál přeskočit.
Tato aplikace je přesně to, co jsem hledal. Umožňuje vám používat různé prostředky, jako jsou videa na YouTube, články, hudba, a vytvářet z nich kartičky. Milujte design, milujte rozhraní. Přídavky jsou minimální. Prémiové jsou cenově dostupné (na rozdíl od LingQ a dalších). Bezplatná verze má několik omezení, ale je plně použitelná. Každopádně všem určitě doporučuji vyzkoušet. Dobrá práce vývojářů (~˘▾˘~)
Dobré, ale těžké